Bikkja er glad for uhellet mitt da!

Som du muligens har gjetta var ikke eg på jobb i dag. Kommer ikke engang i Birkenstock-sandalene nå, da er ikke vernesko et tema. Foten og ankelen er riktig nok hakket bedre i dag enn i går, men fortsatt vond å gå på, og hevelsen er der like fordømt enda. Går nå her og humper så det ser ut som om eg har gjort i buksa, og har ikke engang vært ute på trappa. Med min uflaks burde eg vel egentlig ha DENNE tilgjengelig til enhver tid!

I dag går dass og mat som mosjon, for da reiser eg meg fra sofaen!

Tassen er strålende fornøyd med utfallet etter helga, han får jo masse tur med sin favorittperson. Doc er nok litt mildere enn meg på tur, og de bruker litt lenger bånd. Må jo være luksus det for Tassen som får litt ekstra slingringsmonn på snusinga. Så kommer han inn til meg med våt pels og forventer å bli klødd, da kan eg ikke si nei heller. 

Mamma og pappa er her fortsatt, de blir nok sikkert noen dager til. Doc tok de med på shopping i formiddag, så de har da fått lufta seg litt i det minste. Vanligvis går vi oss en tur i skauen når de er her over flere dager, men eg kommer ikke engang til å foreslå det før eg kommer i sko igjen. Det blir nok litt mye stillesitting, men er koselig det også.

Godt brukt venstrefot gis bort!

Doc har styrt og ordna her i dag, flink som få. Frokosten ble eggerøre og bacon, og middagen ble svenske pølser med svensk rotfruktgrateng. Og jaggu hadde gutten ordna jordbær og fløte til dessert. Sånn ellers har det gått ned noen karbohydrater i form av sjokolade og godterier, så nå må eg jaggu skjerpe meg, ellers blir eg trillende rund her eg sitter med ankelen høyt.

 

@docogdask

6 thoughts on “Bikkja er glad for uhellet mitt da!

    1. Ta på støttebandasje på det beinet du har ødelagt.Tok selv en 360 grader her om dagen,sommer sko og minus passer ikke sammen.Havnet på legevakta fikk beskjed å bruke det for å få ned hevelsen.Har protese i kne det har man vridd det man kan .Så God bedring.

      1. Funker like greit å ligge med beinet høyt, støttebandasje tar hevelsen, men ikke smerten. Om det er slitt eller strekt noen leddbånd er ikke det nødvendigvis det beste å surre rundt noe på egenhånd da det også kan forverre 😅
        Takk 🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top