Tidenes karneval tross skade!

Hadde ikke tid til å blogge i går, for her var tunet fullstappa av mennesker som så skumle ut, men var så glade at de lukta brennevin. Vi vet at Halloween ikke er før neste helg her i potetlandet, men ser vi mot USA hvor alle tradisjoner som gir mersalg stammer fra, så har det alt vart i tre uker nå. Det er faktisk ett fett når man velger å kle seg ut på fest, for hele oktober kan være Halloween.

Noen kom med bobil, noen med vogn, og på gjesterommet var det også innlosjert folk. Resten av gjestene bor nærme nok til at de kom seg hjem igjen ut på kvelden. Vet ikke om du har hørt om halloweenfestene i garasjen vår, men det går gjetord om de på bygda. Her skal gjestene ha alle muligheter for å kose seg, så saloon var fyrt opp, bålet brant i hagen, karaokeanlegget i garasjen ble flittig brukt, og eg tror alle spiste seg god og mett på lapskausen til muttern.

Det var så mange fine, kreative og gjennomførte kostymer at eg nesten følte meg lat i mitt kostyme. Saken er den at eg fant igjen russebuksa mi her en dag, og gleden over at den fortsatt passa var så stor at eg gikk for den som kostyme. Hvorfor ikke liksom? Russ, Hitler, Chucky, klovner, hekser, prester, nonner, Lucia, og mye annet var blant gjestene, og flere var så bra sminka at eg ikke kjente de igjen med en gang.

Noen gang sett Hitler med kuskinnstøfler?

Litt usikker på om de vil la seg avbilde på offentlig blogg, så eg legger ved bilde av da «Dask 19 år» møtte «Hitler» på Lund! Festen gikk jo bare helt strålende for seg, alle smila og lo, og eg fikk utløp for uflaksen min ved å trakke så heftig over at ene ankelen min nå har dobla seg. Sikkert strekt noe, får høre med legen på onsdag. Da er det kanskje ikke så dumt at sokkene eg strikka ferdig i høst er i to vidt forskjellige størrelser, for den største passer den vonde ankelen!

 

@docogdask

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top