Camping og dans

Som mange sikkert fikk med seg har vi vært på camping i helga, vi endte opp på Lavvotunet på Dokka sammen med en fin gjeng. Litt festligheter har det jo blitt, og det er grunnen til at eg ikke orka skrive noe i går. Man sitter jo stort sett i en campingstol, men blir sånn behagelig sliten av å være ute hele dagene.

Moro med livemusikk igjen, og så flott vær da!

Selv med pandemien nå klarte de å få til livemusikk. På brygga på det lille vannet midt på campen, hadde de rigga til for konsert fra kl 16 og noen timer utover. Det var mye folk rundt vannet, noen satt rolig, og noen dansa, men det var god avstand mellom gruppene som hadde samla seg der. Dette var jo bare for campinggjester, og vi kunne legge litt i hatten.

Artig å cruise amcar ja!

Ellers fikk vi bli med på en cruisetur med en Buick cab, det er jo aldri feil. Men vi ble litt forundra over hvor lite mennesker det var ute i sentrum på en lørdags ettermiddag. Det var veldig mye mer liv og leven nede på campen, så der ble vi resten av kvelden i går.

Her er litt av gjengen!

Ja det har vært noen fine dager med et nydelig vær, og Tassen har kosa seg skikkelig. Han har fått seg en kamerat som faktisk er hundetrener, vi har snappa opp noen tips som vi skal prøve å bruke. Det var fascinerende å se hvor bra kustus han hadde på Tassen da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top