Faen så eg hater crohns nå!!!

I går orka eg ikke skrive, det vil si, eg rakk det vel egentlig ikke, for eg lå stort sett og sov. Dro først på jobben, men halsen hadde blitt så mye verre. Fortsatt ingen korona eller feber, og da anså ikke eg meg selv som syk. Problemet var at halsen ble verre og verre, fikk ikke i meg mat, feberen kom snikende, og eg ble slappere for hvert minutt. Eg ringte legen for å sjekke om det kunne være noe snusk, eller om det bare var oppbluss av crohns.

Tok på munnbind hos legen selv om det ikke er korona, bare for å ikke skremme de andre med hosting på venterommet.

Når det går ut over jobben føler eg det må sjekkes. Legen gjorde alle undersøkelser, tok prøver og endte som forventa på et kraftig oppbluss. Det som er dritt er at eneste som kan få det ned fort er Prednisolone, en type kortisonmedisin som eg selvsagt ikke tåler, og da gjenstår bare sykemelding og hvile som eg kan gjøre for å bli kvitt dette. Eg får i alle fall tid til litt egenpleie med DENNE og DENNE.

Nå er eg så forbanna, frustrert, oppgitt og lei! Faen! Er så typisk dette her. Vi har lenge planlagt tur med gjengen, har invitert med masse folk på camping og konsert med Hilljacks på Dokka, gleda oss lenge til denne helga, og så må eg være hjemme pga oppbluss. Er bare så surt! Doc kunne selvsagt dratt aleine, men han valgte selv å bli hjemme med sjuklingen. En av mange gode grunner til å elske han.

Om eg er hjemme og hviler kan dette gå over på noen dager, mens om eg hadde reist på fest kunne eg garantert at dette ville dratt ut, og da gjerne i uker. Neste helg skal vi hjem i konfirmasjon, og vi tenker det er mye viktigere enn fest, selv om dette er en slags gjenforening av gjengen etter pandemien. Vi møter jo igjen alle flere ganger i sommer, så nå håper vi de bare koser seg ordentlig og tar en skål og en dans for oss også.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

14 thoughts on “Faen så eg hater crohns nå!!!

  1. Skjønner deg så godt at dette var drit kjedelig! Masse god bedring og håper det hjelper med noen dagers hvile 🤞🏼😄

  2. God bedring, Helene- det begynner å bli nok nå! Savnet dere på Dokka, men dere tar riktige valg. Viktigere med konfirmasjon til tantegutten💛vi sees på Sjåk!

    1. Takk 🥰 Ja det er leit å gå glipp av ting, men man må ta vare på helsa også 🥰 Skjåk blir det uansett, det er årets høydepunkt 🤩🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top