Første dag gikk shit!

Ja, nei, da var vi i gang igjen da. Våkna før fuglene rakk å fise, trøtt i nebbet, men det fikk bare være. Dusjen gjorde eg unna i går kveld, så morgenstellet gikk raskt. Dytta nedpå noen medisiner og litt Sanasol, og var good to go. Var sikker på eg hadde dårlig tid, og tok motorveien, men da eg stempla inn var eg jaggu meg en halvtime for tidlig.

Med en halvtime ekstra på timebanken var det bare å begynne å jobbe med en gang, tror ikke ledelsen er lei seg for det. Dette gikk jo over all forventning, og eplet, denne HER og iskaffen eg rakk å raske med ble en fullverdig frokost. Hm, slettes ikke så ille å komme tilbake på jobb, og tilbake til de kollegene som enda ikke har dratt på ferie.

Sitter nå her og blomstrer eg, og ja, dette er faktisk beste kontoret for blogging!

Planen i dag var å dra på butikken etter jobb, og så opplagt som eg var skulle det gå som en lek. Men, ja der er alltid et «men» i vår hverdag vettu, for den handleturen kunne eg bare drite i – bokstavlig talt.

Nå har magen min vært så og si helt bra i tre uker, men så fort eg begynner å jobbe igjen da er den fullstendig håpløs. Eg måtte bare fyke rett hjem etter jobben, men et par timer seinere roa det seg litt. Dermed fikk eg i det minste gjort noe fornuftig, så bobilen er nyvaska innvendig med en frisk duft av First Price grønnsåpe. Så satser vi på en handletur i morgen.

 

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Første dag gikk shit!

  1. Vel overstått ferie. Synes mange ganger det er som en ikke har vært borte fra jobb i det hele tatt, når man kommer tilbake etter ferie. 😉 Er noe dritt når magen krøller seg, men tør du virkelig spise eple? Bare lurer, for det blir jeg skikkelig dårlig av. Brukte noe av ferien til å få ny medisin, så her satser jeg på at magen blir bare bedre og bedre. 🙂
    Jeg er også ferdig med ferien – 3 uker, men satser på å ta ei uke i august eller september.
    Ha ei fin og forhåpentligvis “magegod” uke:

    1. Har vanligvis ikke problemer med eple, så ja det spiser eg jo av og til da 😅 Er nok helt individuelt hva man reagerer på ved crohns 🤠
      Lykke til med ny medisin 🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top