Det var den ferien…..

Siste fridagen før tre ukers ferie er over, og det er veldig rart. Føles som vi starta ferien i forgårs vettu, og poff, så er den over. Men samtidig har vi vært på så mange forskjellige steder, og opplevd så mye, at det føles som en evighet siden sist vi var på jobb. Og selv om vi har slappa mye av de siste dagene er vi på ingen måte opplagt til å jobbe i morgen.

Bobilen har gitt oss enormt mye glede denne ferien, den er så mye enklere å manøvrere over alt, og kan parkeres hvor som helst – i motsetning til campingvogna. Den tar ikke stort mer plass enn ett felt på en vanlig oppmerka parkeringsplass. Den som sier man ikke kan kjøpe lykke for penger, den har aldri kjøpt seg bobil!

Doc vasker og styrer, og nå nærmer go’bilen seg klar for neste tur alt!

Tassen har også likt seg godt i bobilen, selv om han har mindre boltreplass. Og skulle vi handle kunne Tassen kose seg med AC i bilen i mellomtida. Så selv om vi har måttet fikse en del før, underveis og etter tur har dette bare vært positivt for vår del.

Nei nå er vi spent på om vi husker jobbene våre i morgen da, eller om vi trenger opplæring på nytt! Nei så galt får det vel ikke vært, men tøft blir det uansett å stå opp grytidlig igjen. Det blir heldigvis ikke full uke, for Doc skal vaksineres, og eg får medisin, og torsdag blir det langhelg på Vestlandet.

Dere som fortsatt er på ferie eller starter nå; ha en riktig fin ferie! Og til oss andre som må på jobb; ha ei fortreffelig arbeidsuke!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top