Helt annerledes nå

Ifølge Tassen må formen min ha blitt noe bedre i morges, for han var mer ivrig på å vekke med i dag. Du vet hvordan reven jakter i snø? Hopper opp og lander på frambeina. Etter at Tassen grundig vaska hele trynet mitt gjorde han et par sånne revete byks på bringa mi, og vet du hvor spisse de potene hans blir da eller? Har sikkert masse blåveiser på daiene mine nå! Og nei, bilder av det er glemmesak.

Dagens mosjon, det måtte uansett gjøres.

Frokosten var egg og karbonade, noe eg setter stor pris på selv med svekka sanser. Nå er jo ikke denne runden korona lik den forrige, det er helt annerledes. Forrige angreip nesten bare crohnsen, og i tillegg tung pust over tid. Denne runden starta med vondt i hals og ledd, og så gikk det over til med vanlig influensa med smerter og feber.

Nå er det snufsing og høylytt nysing 24/7, smak og lukt er litt svekket, hvilket egentlig er greit når eg må på dass etter Doc, og pusten er som om eg røykte 60 Prince i går. Vil jo tro dette går fortere enn sist siden eg akkurat har hatt korona, og kroppen burde være full av antistoffer. Samtidig går eg på immunhemmende medisin mot crohns, hvilket er grunnen til at bare eg har fått det, og ikke Doc.

De kan ha stått litt tett i ovnen. Instavennlig? Nei. Gode? Absolutt!

Legen var litt gledesdreper da han sa det kunne gå begge veier. Han sykemeldte meg ut uka med oppfordring om mye hvile for å ikke trigge noe, men med lett mosjon for å unngå at det gror mose på meg. Da ble det baking i dag, lagde disse muffinsene HER. Ja, de ble faktisk penere i dag! Men det har aldri før tatt så lang tid, for eg tok pause mellom miksing av hver ingrediens. Og 15 min med støvsugeren får være nok for i dag.

 

@docogdask

4 thoughts on “Helt annerledes nå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top