Hva med litt respekt?

Hvorfor er det sånn at man blir angrepet i kommentarfelt når man ytrer seg om hvordan man har det? Hvorfor må det alltid påpekes at «noen har det verre»? Hvorfor kan vi ikke støtte hverandre litt?

Eg har bekjente innen helsesektor, innen utelivsbransjen, kjenner flere personlige trenere, butikkmedarbeidere, osv. Noen holder på å jobbe seg ihjel, mens noen står uten jobb. Kan man egentlig sammenligne hvem som har det verst?

Vi har alle måttet ofre noe, noen mer enn andre, og vi takler dette på helt individuelle måter. Er det ikke på tide at vi begynner å respektere hverandre litt, og kanskje heller vise litt empati i stedet for å si at «du har det ikke ille nok»?

De aller fleste av oss gjør bare vårt beste.

Og den trenden som har vært en stund hvor mange starter en kommentar med «Feil!» er har bare negativ virkning. Provoserende fremtoning hjelper ingen, det er sjelden i beste mening, og man høres ut som en besservisser. Hvordan man enn velger å bidra i dugnaden vil det være bedre enn ingenting, da vil det ikke hjelpe å brøle ut at man gjør feil.

Før du kritiserer noen, tenk deg godt om. Er det noe som helst du kan ha gjort feil selv i denne sammenhengen? Er det noe som helst du kunne gjort bedre? Og kan det være du ikke vet hele bakgrunnen for at personen gjør som han/hun gjør?

Kan vi la slutte å la det gå sport i hvem som er best på smittevern, og heller støtte hverandre litt mer? Kan vi respektere hverandre litt mer? Kan vi være litt mer hyggelig mot hverandre? Vi er faktisk sammen om dette, på tide å oppføre oss som det.

 

Insta / Snap / TikTok

2 thoughts on “Hva med litt respekt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top