Oppsiktsvekkende endringer her nå!

Nei da var det kaos, panikk og klaging igjen da. Ting vi vanligvis ser og hører i oktober/november får vi servert langt ut i sesongen, for når det daler frossent regn fra oven, da er det ikke bare enkelt å ferdes på hjul. Mens noen er så redd at de skaper farlige situasjoner ved å så vidt snigle seg frem og kanskje heller burde forbli parkert, sitter andre og klager høylytt over at de ser plogen alt for sjeldent. Vel, prøv selv å kjør på samtlige veier til enhver tid da.

Snøen gjør jo mørketida litt bedre da.

Nei nok om snøen, foruten at den er kald er den ikke så verst. Over til noe mange kanskje vil le litt av; tror koronaen har ført meg inn i ei lita identitetskrise, nå skjer det nemlig litt endringer her.

Formen min har jo unektelig blitt verre siste året, forresten så klapper eg meg på skuldra for lite klaging, men nå må eg faktisk gjøre noen grep. Har vært veldig flink i matveien, fulgt alle råd til punkt og prikke, til og med gått fra åtte kaffekopper daglig til to, og bare fortært én klementin i vinter. Da gjenstår bare en ting, og det er den elskverdige Pepsi max’en. Ja du leste riktig! Den er full av syre og kjemikalier som uten tvil er fy-fy for crohns, så eg har intet annet valg enn å kutte ned på en kjær lesk.

Vemodig nok som dette kan høres ut, har eg i kveld funnet meg et stort glass VANN – rett fra springen. Det går foreløpig greit, har ikke smakt på det enda, men det blir spennende å se om eg klarer å holde meg til vannflaska på jobb. Så får eg heller unne meg litt max i helgene.

Dette er gaver fra jobben, da kan de jo brukes på jobb.

Angående jobb er det en annen endring eg samtidig skal ta. Alle har nok fått med seg at det vi har et overforbruk på det meste, og at søppel havner i sjøen. Som tidligere nevnt drikker eg to kopper kaffe daglig på jobb, hvilket utgjør ca 440 pappkrus årlig for bare meg. Dette er jo totalt unødvendig, så sammen med vannflaska i sekken min ligger det nå en termokopp.

Ellers vil eg bare nevne at eg spurte på snap i dag om noen ville gi bort, eller selge, reimer til klokka mi. Fikk sikkert 50 tips til butikker og nettsteder som selger dette. Joda, tanken er god, men dette er ei gammel klokke, og mange som har oppgradert har ubrukte reimer liggende. For min del vil det være helt bortkasta å kjøpe nytt når eg kan få tak i like bra brukt, og heldigvis var det ei som hadde en reim, og hun sender den i morgen!

4 thoughts on “Oppsiktsvekkende endringer her nå!

  1. Kjenner meg igjen i Pepsi-Max drikkinga di, men jeg drakk Cola Zero – det var min narkotika i mange år. Så sluttet jeg og drakk ikke cola på nesten to år. Det gikk helt fint, vi kjøpte sodastream-maskin for jeg synes det er godt med drikke med litt kullsyre av og til, og lager kullsyrevann med litt smak.
    Men dessverre er det slutt på de smakene som var gode, det var Pepsi som kjøpte opp Sodastream. Så da ble det slutt på den gode smaken, trodde jeg. Men fant ut at jeg kan bruke Fun-light til lett smakstilsetting. Så nå går det i vann eller litt kullsyrehodig vann med svak smak. 🙂

    1. Det er jo kullsyre i sodastream også, så da er eg like langt. Flott at det funker for mange, men det er syra som er hovedproblemet mitt 😅

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top