Rævva form stopper ikke oss!

Siden et fåtall lesere har beklagd seg over hvor mye eg syter og klager over crohns’n har eg ikke skrevet så mye om den i det siste. Nå kommer det en liten notis, så om det er uinteressant kan du nonchalant hoppe til tredje avsnitt, for det er ingen hemmelighet at formen min har vært rævva de siste ukene. Joda, er oppegående, men når en fjert lukter fire uker gammel matboks har man oppbluss.

Er jo kronisk dette her, så eg blir ikke kvitt det før eg ligger seks fot ned. Joda, det forekommer bedre perioder, men en bedring på generell basis er nok bare å drite i da man aldri kommer helt i rute. Nå er det uansett mageknip og verk i beina, hvilket gir en liten utmattelse. Dermed drøyde eg en time før eg dro på jobben, og tok en sånn HER. Du verden som det funka, eg fikk gjort veldig mye på jobb, men i det eg stempla ut gikk luften ut av meg. Akkurat det er normalt.

Koste-Kari nyter sola!

Da eg kom ut fra lageret var det blå himmel, sol og genservær, så humøret var det ingen ting å si på. Hjemme hadde Doc stekt fisk, så vi spiste middag og gikk ut i sola. Tretoppen til naboen skygga litt for terrassen, og det føltes så fjernt å bare stå midt ute på gårdsplassen, så vi begynte å gjøre noe. Doc gikk i gang med bobilen, må få fiksa alt vi oppdaga på sist tur vettu. Selv begynte eg å feie for egen dør, bokstavlig talt. Gikk over både trapp og terrasse, selv om det ikke var stort med rusk der.

Tassen passer på at far skrur bobil så vi snart kan dra på tur igjen!

Vi er egentlig litt like der, Doc og undertegnede, så lenge vi ikke setter oss tilrette kan vi holde det gående til vi stuper. Så etter feiinga gikk eg en halvlang tur med Tassen, og klarte alt før kl 18 i dag å bikke 10 000 skritt, noe som egentlig er helt uoppnåelig med tanke på formen min. Vel vel, da vi satte oss i kveld, da kom det. Ser ut som vi er klare for siste reis begge to når vi prøver å forlate sofaen. Doc la seg i sta, mens eg ligger her og moter meg opp til en dusj.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Rævva form stopper ikke oss!

  1. At du skriver om Chrons, når det faktisk preger livet ditt, det synes jeg ikke er noe å utsette på, bloggen heter jo doc og dask, så da vet man jo hvem det handler om. Personlig sliter jeg mer med munnbleiebilder, for jeg blir uggen i magen og sånn av det. Kvalm og greier. Blææh.. Jeg skjønner heller ikke helt hvorfor en skal ha munnbleie på seg for å ta selfier, det kommer jo liksom ikke no virus hoppende gjennom fotolinsa, hvis det gjør det, så har jeg gått glipp av noe, og det tror jeg ikke. Men jeg våget meg innom her i dag, siden du har vært så hyggelig å besøke meg i det siste, og hurra, ingen munnbleiebilder!! Fin fin kveld til deg 😜👍🏾

    1. Haha, de gangene eg har brukt bilder med munnbind har det vært fordi eg har vært i nærheten av folk når det har vært høy smittefare. Og som du vet, eg har crohns og hjertefeil, ergo større sannsynlighet for å havne seks fot ned om eg hadde fått en av de heftige variantene av korona. Derfor flittig bruker av munnbind, gidder ikke bli dausjuk eller evt dau 😅 Om du blir kvalm av det er det uansett mildere enn om eg hadde blitt smitta, så det får så være 🤩✌🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top