Stygge kommentarer!

Hender eg får kommentarer på bilder som legges på bloggen, og på andre sosiale media for den saks skyld, og det er meget varierende kommentarer. De fleste er hyggelige, noen få perverse, og innimellom noen litt styggere. Det gjør ikke meg noe, men man trenger ikke lure på hvor mobbing kommer fra når voksne holder på sånn.

Skal ikke si her akkurat hva som kommenteres, for det kan være noen andre som har disse skavankene uten å vite om det, og eg vil nødig ha på meg å gjøre folk usikker på seg selv.

Opp med humøret, opp med tommelen, og vær greie!

Men tilbake til saken, eg driter en tynn en i hva folk måtte mene om mine skavanker, for vet du hva? Eg er komfortabel i min kropp, den kler meg, og Doc sier av og til på fylla at eg er vakker. Er jo fra barn og fulle folk sannheten kommer, ikke sant?

Men fra spøk til alvor. I kommentarfelt på Facebook er det jo helt ekstremt hvordan folk holder på, er noen uenig blir de møtt med sarkasme og noen ganger personangrep.

Som oftest bunner slik nedlatenhet i ens egen usikkerhet, så kan ikke vi alle bare gå litt i oss selv, finne egne usikkerheter og jobbe med de i stedet for å prøve å hevde seg på andre? Det er så lett å gjennomskue, og det hadde vært så mye mer trivelig for alle om VI ALLE faktisk går inn for å være litt mer hyggelig, ja både på sosiale medier og i virkeligheten.


Lov å dele om du er enig!

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

5 thoughts on “Stygge kommentarer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top