Vi har vurdert elbil!

Nok et surt morratryne, måtte stå opp litt tidligere i dag siden Doc skulle på badet etter meg. Var absolutt ikke våken. Ellers det samme vanlige, jobb, kaffe og lunsj. Lunsjen er alltid bra, da slapper man av og skravler med kolleger om alt fra fotball til camping. Lurer forresten på om eg har pådratt meg en senebetennelse. Når pc, teipdispensere, kniver og kulepenner har blitt en utfordring, og gripeevnen nærmest ble borte begynte eg å bli venstrehendt.

Jobb til side, i dag måtte eg handle litt. Nå var det aller viktigste p-piller, dritt om eg hadde gått tom midt uti skauen på fricamping etter to glass vin. Ingen kø på apoteket, og eg kunne tusle videre på Rema. Her ble det plukka med masse frukt, litt grillmat, og ellers det vanlige. Jo, eg fant to nye typer chips! Må jo prøves!

Nei, skulle man bytta til elektrisk da eller?

Da eg kom ut på parkeringen igjen var det trafikkork, for der sto det nå intet mindre enn to bergningsbiler. Først lurte eg på om noen hadde klart å krasje på en så liten og trang parkering, men så fikk eg se bilene de henta. På den ene sto en XPeng, mens den andre holdt på å dra opp en Tesla.

Dette er noe vi ser fra tid til annen, og disse strømtomme bilene vel ikke akkurat god reklame for fremtidens bilpark. Vi hater nok ikke elbil like mye som mange andre, for vi har snakka litt om nye Mustang’en siden den er fin, har 4wd og god rekkevidde. Men det er faktisk lettere med diesel, og det tar 5 min å fylle.

Disse bergningsbilene fikk meg igjen til å tenke, for det er jaggu mye enklere å hente ei Jerrykanne diesel og kjøre videre, enn å måtte bli taua inn for så å bytte batteripakken om man går tom. Kan ta taxi til bensinstasjonen mange ganger for den summen. Nei, selv med skrekkelige dieselpriser som kan få Kåre Willoch til å snu seg i grava, kommer vi til å beholde Forden og Subaruen enn så lenge.

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top