Voksen brått og brutalt!

Doc tok siste rusletur med Tassen i går, for eg skulle ta første i morges. Bad pent om vekking så eg skulle rekke det, men da eg våkna fem min seinere enn eg pleier skjønte eg at det hadde utgått. Litt frustrert sendte eg mld til Doc hvor eg etterlyste forklaring den uteblivende vekkingen, og fikk da til svar at han hadde rukket å rusle med Tassen selv. Ah flott! Da trengte eg bare å kaste meg rundt og komme meg på jobb.

Der gikk det helt greit i dag, men lunsjen var høydepunktet. Alltid godt å sette seg etter mange timer på betonggulv. Så var det på an igjen med jobb. Det var her det skar seg, eg holdt på å glemme legetimen min i dag! Med ti min igjen til timen logga eg av og rydda i en fei, gikk kappgang ut til bilen, og kjørte mot Jessheim. Er glemselen et alderstegn tro?

Fader så god til alle hadde da, det gikk sååå treigt! Hvorfor må de fleste i Ullensaker ligge i 40-60 i 80 sona? Det er jo samme gjengen som fiser fra meg i 60 sona! Jaja, frustrasjon til side, de var akkurat nok forsinka på legekontoret til at eg rakk det. Fikk sprøyte i ræva, og kunne kjøre hjem.

Eg kler pokker meg like godt å være ei voksen kjerring!

Nå var eg klar for avslapping ut kvelden, og gleden var stor da mamma og pappa stilte med middag også i dag. Avslapping ble det derimot ikke, eg og mamma dro heller en tur til Kløfta for å rusle på senteret. Vi hadde begge noen ærend, og holdt oss til de selv om vi også titta på andre ting. Eg prøvde en liten sommerkjole og en kreppbikini, og innså brått og brutalt at eg ikke lenger er 20 år og kan gå i hva som helst. Greit, da får eg være voksen da!

Lenge siden sist bare eg og mamma har vært på shopping, så det ble veldig koselig og avslappende likevel. Hjemme begynte eg på andre knestrømpen mens vi skravla videre hele gjengen. Dette har vært noen trivelige dager. I morgen drar de videre, men vi møtes på fredag igjen. Da skal mange kjente og kjære samles på camping, så det gleder vi oss stort til!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top