Doc tok med Tassen og stakk!

Det ble jo (som kjent på snap) fryktelig dårlig søvn i natt. Picoprepen sin heftigste virkning kom i ti tida i går kveld, og varte hele natta. Mellom dassturene ble det snaue tre timers søvn, og med fastingen i tillegg var nok ikke eg det vennligste trynet her i dag tidlig. Tassen fikk minimalt med kos, og Doc fikk beskjed om at han hadde hengt opp trusene mine på feil måte på tørkestativet.

Det er nok ikke uten grunn at han kaller meg dragen, for i dag var det nemlig bare flammeblåsing som mangla. Rakk så vidt å kaste meg gjennom dusjen før turen gikk til Ahus hvor undersøkelsene skulle foretas. Her ble eg servert ei god mugge med leskende kontrastvæske, og etter 1,2 liter var inntatt bar det videre inn.

Straks klar for trommel!

Fikk en veneflon, strippa meg for metall, og ble plassert på magen i trommelen. Det har eg heldigvis null problemer med, men å ligge stille i 45 min kan være en tålmodighetsprøve for drager. Underveis fikk eg tarmberoligende og mer kontrastvæske i veneflonen, og et øyeblikk der ble eg så varm at eg trodde eg hadde tissa på meg. Turte ikke si noe, for eg ville bli ferdig med å ligge stille.

Etterpå løp eg på do for å sjekke, men det hadde gått bra, ikke en dråpe der altså. Siden man må vente en halvtimes tid tok eg meg god tid til påkledningen, sjekka tlf og tok det helt piano. Veneflonen ble omsider fjerna og eg kunne kjøre hjem. Det var da eg gjorde den store tabben.

Hadde fasta siden kl 17 i går, og var riktignok enormt sulten. Dette ville eg gjøre noe med, og kjøpte meg en panini på Narvesen. Dytta den rake vegen i nebbet på vei ut til bilen, og tøffa rolig hjemover. Det skulle ikke gå lange tida før magen hadde fordøyd denne, og panikken begynte å bre seg. Tråkka nok litt hardt på gasspedalen, og rakk dassen just presis i tide.

Når man endelig kan spise igjen!

Men noe stemte ikke. Ingen overivrig Tass møtte meg i døra, og ingen Doc henslengt på sofaen. Hadde de begge blitt så skremt av dragen at de stakk på hytta? Neida, Doc hadde faktisk planlagt å reise dit, og eg hadde bare glemt det i hjernetåka av søvnmangel og sult. Men litt deilig er det da, for foruten å sitte på dass i hele ettermiddag, har eg fått i meg flere middager, og sovet to-tre timer. Nå gjenstår det bare å få stabilisert magen, så eg er frisk og opplagt til jobb i morgen!

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top