Fant flere feil på hjerte

Da har eg altså fått testa en sånn 24 t EKG måler. Etter eg fikk den på i går skjedde det jo ikke noen verdens ting, ingen ujevnheter, ingen hjertebank. Men det er jo typisk. Om man hører ulyder i en bil, forsvinner de når en mekaniker skal sjekke, og kommer tilbake etterpå. Vel, i mitt tilfelle pågikk målingene til kl 14.30 i dag, og i natt og hele dag har det vært så mye hjertebank og ujevnheter at eg trodde eg til slutt skulle ta av og lette.

Det ble jo dårlig søvn og noen ekstra småpauser på jobben i dag på grunn av dette, men eg var litt gira da eg skulle kjøre ned til Aleris og få av meg disse kablene. Eg var faktisk så gira at eg klarte å gå meg vill. Aleris ligger inne på Strømmen Storsenter, og man skulle kanskje tro at eg begynner å bli kjent der etter tre turer på kort tid, men nei. Eg klarte altså å gå i feil retning innenfor døra, og måtte gå rundt hele senteret før eg fant Aleris. Der fikk eg omsider demontert denne måleren, og skulle så vente ca en halvtime på svar.

Godt å få av de ledningene, selv om det fortsatt klør og er litt rødt. Kom hjem i sta og bytta ut både klær og BH med den myke morgenkåpa HER.

Den halvtimen brukte eg flittig, eg trava rundt på senteret for å gjøre meg kjent der. Etter å ha blitt vant til Strømmen Storsenter, uten å kjøpe annet enn P-Max og sjokolade, var det tid for resultater. Fikk en kjapp innføring i alle grafene på skjermen, og hvordan de fungerer i forhold til hjerte mitt. Disse grafene viste flere ujevnheter, faktisk tre forskjellige typer. Ene er at pulsen min er helt forstyrra, den varierer på nesten hvert slag. Det var også noen dobbeltslag, og i tillegg pumper hjerte av og til blodet i feil retning så det blir motstrøm. Legen hadde noen fine ord for dette, men eg husker aldri fagspråk. Men det viktigste; ikke noe av dette er farlig, men det trenger likevel behandling. Flere spesialister skal se på dette, og så får eg mer konkrete svar i løpet av neste uke. Altså ikke farlig, bare veldig ubehagelig.

2 thoughts on “Fant flere feil på hjerte

  1. Håper du får en fin førjul selv om hjerte ” spøker” i bakgrunnen. Uansett takk for at også du går deg vill på Strømmen , det senteret er helt håpløst noen ganger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top