Karantenelivet dag 5

Reklame | iDeal of Sweden

Ja det var en stor lettelse å få negativt svar på testen, noe annet positivt er at eg har gått ned nesten to kg denne uka, en hel bh størrelse! Men som sagt så fortsetter jo denne karantenen til eg er helt symptomfri, så her sitter eg og kjeder vettet av meg, ja det er fullt mulig selv når en bor med Doc som filmer meg i smug til TikTok. Hva gjør dere andre som er i karantene? Noen tips? Er lei av å bake etter de ti muffinsene, så baking er uaktuelt i dag, og vin blir det nok uansett.

Fint deksel? Se rabattkode og link under for hvor eg kjøpte det! Kommer i mange farger og mønster.

Nå har formen kommet seg kraftig her, ingen feber i dag, bare vondt i halsen, så dette går veien! Formen er så pass at eg har fått gjort unna noen gode kjøp på denne svarte fredagen, eller Black Friday som det er mere kjent som. Og det kan jo dere også gjøre, for eg har en rabattkode til dere!

Hos iDeal of Sweden er det 50% rabatter på hele butikken, og med rabattkoden vår «docogdask» får du ytterligere 5% på alt du handler der! HER har de alt du kan behøve til din tlf, deksler både med og uten kortholdere, ladere, vesker, futteral til AirPods, beskyttelseskjerm +++ Altså mye fine og billige julegaver til den som har alt!

Den praktiske ringen/holderen er fra samme butikk!

Det ble forresten kalkun i går, og en så svær fuggel klarte selvsagt ikke vi å fordøye på én dag, så det ble kalkun i dag også, og enda er det mye igjen. Dermed blir det høyst sannsynlig kalkun i morgen også, bare med litt annet tilbehør. Ensformig sa du? Joda, men heller det enn å kaste noe, og vi slipper den evige diskusjonen om hva vi skal spise.

Men som sagt så kjeder eg meg litt, så bruk gjerne kommentarfeltet under her til å komme med tips, fortell om morsomme ting man kan gjøre i karantene. Eller fortell gjerne noe moro som har hendt deg i det siste, vi vil gjerne høre om det!

 

 

 

Insta / Snap / TikTok

5 thoughts on “Karantenelivet dag 5

  1. Når jeg har kalkun så pleier jeg alltid å fryse resten og varme det i fløtesaus til en annen gang. 🙂 kalkun er kjempe godt da så 3 dager på rad hadde ikke gjort meg noe hehe. Håper du snart er helt frisk igjen. ❤

  2. Hallo. Jek er ny blogger på miniblogg.no/homstad Jek er norsk rapper og likar å reise så jek skrive um sånn. Tu gjet sjekke ut sidan min hvis tu vil. Også Spotify og Soundcloud.com Homer Homstad og youtube. Eller leite etter Homer Og Rottweiler Hundar på youtube um tu vil at tu skal høre på nya musikk fordi mitt 3. album er frå 2017 men det er bra. Flott blogg og lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top