Oppdatering fra legen

Reklame |

Fy flate! Eg lå på senga og titta på tlf litt i går kveld, Doc hadde sovna. Plutselig fikk eg se noe merkelig på skjermen, skjønte det ikke helt med en gang, men da det gikk opp for meg tok det et tidelssekund før eg sto i senga og lyset var slått på, mens eg skreik til Doc; EDDERKOPP!!! Jepp, han måtte pent våkne og ta den bort for meg, så pinglete er eg. Og den som ikke fikk sove, jo det var meg!

Klar for legekontoret – igjen!

Fikk nok sove til slutt, for eg våkna dautrøtt i morges, og måtte skynde meg kraftig. Kunne ikke komme for seint til legetimen! Hoppa i dusjen, tok på ei bukse, og DENNE toppen. På legekontoret ble eg møtt av fastlegen min, som nå var ferdig med sommerferie, og han undersøkte meg nøye. Lytting på hjerte og lunger, blodtrykk, puls og surstoff, deretter fire glass blod og ekg. Han konkluderte med at dette kunne nok vare i noen mnd, og sykemeldte meg i fire nye uker.

Begynner å bli vant til disse elektrodene. Derfor Electric slide er eneste linedance eg husker?

Fikk med et opptreningsprogram, men med beskjed om å ikke begynne helt enda, det er for tidlig å utfordre lungene. Ja, da er eg tilbake på sofaen da. Vel, eg måtte ikke glemme å bevege meg litt forsiktig, så turene med Tassen måtte eg fortsette med. Jo, de hadde eg nok fortsatt uansett, Tassen må også drite, hvilket han ikke gjør i egen hage.

Sånn ellers går det lugnt for seg her. Vi spiste taco til middag. Det vil si, vi bruker fajitas kryddermiks i stedet, for den er mye bedre. Og restene passer sammen med resten av gårsdagens Mac&cheese i med ost på i ovnen i morgen. Kreativ latskap kalles det, når vi planlegger middag så det blir enkelt siden.

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Oppdatering fra legen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top