Det er straks over…

Endelig litt sol og fint vær igjen her. Men da eg sto opp i morges fikk eg bare på noen klær før eg pent forflytta meg til sofaen med en toast Doc hadde lagd til frokost. Vet ikke hva eg hadde gjort uten han, sikkert sulta ved brødskuffa! Tassen var over seg av lykke da han fikk et hjørne fra toasten. Og da var dagen godt i gang gitt. Mange lurer på om vi er på vei ut på tur igjen nå, men siden ferien min er over på søndag og beina verker så eg ikke får sove ble vi hjemme.

Slenger med et bilde fra da vi faktisk var på tur!


Eneste eg har gjort i dag var å vaske ei maskin med klær, som pent måtte vente på oppheng til nylakkerte negler hadde tørka. I dag ble det DENNE fargen, må ha freshe farger om sommeren selv om vi er hjemme. Ellers har eg stort sett lagt langflat på sofaen med beina i vater, og joda, eg har bevegd meg litt. Eg har fått gått noen korte turer med Tassen og gjort litt småplukk her, men ikke noe stort å skrive hjem om.

Ellers kan eg fortelle at det offisielt har klikka for meg. Eg har sett en hel sesong med The Kardashians disse dagene, og da er det gale! Aldri sett på det før, og trodde det handla om fire søstre, men så viser det seg at de er fem søstre og mora er like gærn. Men jaggu har de klart å bygge seg et imperium, kall de gjerne dumme, men ei månedslønn der dekker nok et par av våre hus. Bare å sette seg mål!

 

Snap / Insta

One thought on “Det er straks over…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top