Endelig en bra dag!!!

Reklame |

Ble liggende mye våken i natt, for Doc er aggressiv i søvne. Ikke mot meg, men mot dyna og puten, men det kan forekomme et bomslag. Da eg lå der med en albue i sida hørte eg russen passere på motorveien, klager ikke, de må få feire at de snart er ferdig på skolen. Mindre opplagt var eg da eg sto opp i dag, hadde sikkert tidenes morratryne, fluene datt om da de så meg. Utrolig hvor det hjelper med litt frokost, Doc hadde forska på lakrissalami og ost på polarbrød i ovnen, så det holdt med litt.

Uansett hva eg gjør ser neglelakken bare oransje ut på bilde, er mer oransje-rosa da.

Har forresten fått noen spørsmål om neglelakken er har på nå, bildene lyger litt, den er mer oransje-rosa og passer til så og si alt, det er denne HER. Var vel den eg brukte mest i fjor også, når eg tenker meg om. Føler meg fresh og sommerlig med den.

Tok turen på butikken ut på formiddagen da eg følte meg mer opplagt, fikk handla inn alt eg trenger til kanapeer på 17. mai, samt litt forskjellig til baking. Ei stund etter eg kom hjem kunne Doc fortelle at vi var invitert til svigers på 17. mai. Da gjør vi kort prosess og tar kanapeer i morgen. Vi kan fint spise godt flere ganger vi, og i dag spiste vi noe som ligna enchiladas med resten av krydderet eg lagde. Krydderblandingen finner du HER.

Lett å se om Doc har kalde føtter nå da.

Etter middag fikk eg omsider gjort ferdig sokkene til Doc, og hadde tenkt å strikke et par til av restegarn. Det gadd eg ikke, nok sokk for nå. Men eg er veldig fornøyd med sokkene hans, begynner å få til mer og mer uten YouTube nå. Da er neste prosjekt et pannebånd, må bare finne ut hvor mange masker på rundpinne.

Ellers kan eg meddele at formen min endelig tar seg opp nå. Fortsatt en del som er vondt, som chips, surt godteri og brus, men eg fikk i meg normal mengde middag, og eg har ikke vært så trøtt og slapp. Det går veien dette, så nå skal eg pokker meg unne meg et glass vin til resten av Eurovision her!

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

2 thoughts on “Endelig en bra dag!!!

  1. Lakrissalami??? Aldri hørt om – og om det er godt….. hmmmm….
    Godt at det går veien nå – og at medisinen ser ut til å virke !

    1. Ja den er faktisk veldig god som snacks på spekefatet, kommer i en lilla pakke og ligger vanligvis sammen med andre typer salami på butikken 🤠🤠

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top