Nå kan ikke humøret knekkes!

Reklame |

Denne uka starta eg med friskt mot, eller det vil si, arbeidsklærne hadde ikke blitt tørr etter vask, så eg måtte ta noe gammelt eg har liggende. Greit nok, mitt gode humør skulle ikke ødelegges i dag! Eg er ikke langt unna feriemodus, og da går alt så mye enklere både på jobb og hjemme. Var til og med i godt humør da eg fylte full tank på Forden i sta, da vet du at ferien er farlig nære.

Før eg oppdaga hvor mørkt det var i bakgrunnen…

Hjemme prøvde eg å lage tortellini i tomatsaus, men det var ikke min dag. Da eg fant ut at de skulle koke i 2 min hadde de alt kokt i 15, og det så mest ut som en slags rød graut. Jaja, innafor normalen at eg ødelegger noe på kjøkkenet. Doc var mindre begeistra, så her sikra eg meg både middag i dag, og lunsj i morgen.

Det var denne ferien da, eg har jo fått helt dilla på kjoler, og siden de tar mindre plass og vekt i bobilen enn shortser og sånt fikk eg løyve av Doc til litt nettshopping. Han fikk til og med være med å velge, så vi klikka hjem DENNE som er praktisk med lommer og greier, og DENNE som er lett og ledig, begge er helt perfekt å ha i bobilen. Regner med å ha de i slutten av uka, da skal dere få se de på.

Der begynte skyene å nærme seg ja…

Ellers har eg gått lang tur med Tassen i dag, og det var så fint vær at vi satte oss ute. Han i skyggen, og eg med strikketøyet, restetråd skal bli til sokker. Det var skikkelig herlig ute, så Doc kom ut også. En lykkelig familie på tre, inkludert Tassen ja, som rakk å kose oss i ettermiddagssola i ca 20 min før de mørke skyene overtok. Etter dagens shopping var det helt greit! Vi havna brått i sofaen igjen, Doc og Tass med fjernkontrollen, mens eg lakka tåneglene. Gud for en energi sommeren gir!

 

 

 

 

 

TikTok / Snap / Insta

4 thoughts on “Nå kan ikke humøret knekkes!

  1. Gøy med de kjolene du kjøper så fine til deg! Skjønner godt at du gleder deg til ferie👏👏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top