Sliten, men snart jul!!

Nå er det like før eg kaster sålene mine på bålet. Ja, eg fikk jo støpt såler tilpassa disse krokete føttene mine, for eg er velsigna med betennelse i fettputene i begge hælene. Joda, hælene er en anelse bedre, men til gjengjeld er resten av kroppen klar for eldrehjemmet. Holder ut på jobb enn så lenge, klamrer meg fast med nebb og klør. Det er mye å gjøre og samtidig sesong for influensa, så det går en del kaffe og painkillers. Sånt blir man sliten av, derfor har eg ikke blogga daglig i det siste.

Raggen går mot bedre tider!

Vil tro det kan hjelpe med nye vernesko, har fått godkjent å ta ut et par, så da er det bare å vente på å bli bedre. Men eg venter ikke bare på å bli bedre, eg venter også på jul. Eg blir nemlig fem år i hode hver gang eg hører en julesang (bare ikke Mariah Carey!) eller spiser julesnscks! Ja, skikkelig glad i julekos! Litt for glad i det faktisk, tror ikke eg har et eneste pent antrekk som passer lenger!

Nå har eg satt hardt mot hardt, null mer potetgull og sjokolade i ukedagene her. Selv når Doc sitter og slafser i seg både cupcakes og godteri klarer eg å motstå fristelsen. Men samtidig er det kort tid til jul, så eg har begynt å myse litt etter kjoler til den tid, og tenkte å dele noen av funnene her, for det er mye fint til ok pris nå. Bare så det er sagt, jul for meg er rødt og grønt fordi grana er grønn og nissen (og julebrusen) er rød!

Alle kjolene eg har sett på har god plass til både svor, pinnekjøtt og riskrem, eller hva du enn spiser på julebord eller julaften. Det skal ikke stramme på sånne dager! DENNE er vel den mest julete kanskje, veldig klassisk. Så har vi DENNE med lignende fasong i grønn. Liker du mer tettsittende er DENNE helt nydelig, og i god stretch! Og om du er frysepinne som meg ser DENNE ut til å være god. Trenden i år ser ut til å variere veldig, så kjør på og gå for den akkurat du liker!

Snap / Insta

One thought on “Sliten, men snart jul!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top