Mat

Vi er rebelske i dag!

Herregud for en start på dagen i dag. Først presterte eg å komme et par minutter for seint på jobb, men det var ikke det verste, for det var flere som ankom etter meg. Alle mann med disse HER, så noe var jo riktig da. Det var da eg skulle fylle kaffekoppen min at mitt indre holdt på å få en liten knekk. Det spraka og smalt i maskina før alt plutselig bare gikk i svart, nei ikke svart kaffe, men type full stans og svart skjerm.

Det var nummeret før eg også gikk i svart, men eg åpna maskina forsiktig og banka kontrollert i vill frustrasjon. Og vips, så kom det mer kaffe. Da kunne dagen omsider starte. Selv om eg fikk i meg kaffen og humøret nå var på topp, så satte den 90 år gamle hofta en stopper for effektiviteten. Eg måtte ta en pause og sette meg et øyeblikk.

Slipp løs din indre rebell!

Det var da eg så det, stjerna som lyste mot meg, sammensatt av mange små hjerter, den snakka direkte til meg. Reklamen for morgendagens offisielle vaffeldag hadde dermed avgjort dagens middag. Vi er jo litt rebelske, så vi utfordrer skjebne og univers ved å ta vaffelen dagen før! Så barsk er vi!

Selv om eg ikke er noe reser på kjøkkenet glemmer eg aldri vaffelrøra som farmor en gang lærte meg. Blanda sammen (og husk at alle mål er ca) 3 dl mel, 2 dl sukker, bittelitt vaniljesukker og en god desj kardemomme. Vispa ett egg som eg rørte inn sammen med 3 dl melk, og til slutt en halv kopp smelta margarin.

Kanskje ikke fullverdig middag, men vel verdt det!

Røra fikk svelle en god halvtime mens eg fant frem vaffelpressa og litt bacon. Ja det skulle jo være middag, og det blir det når man tilfører bacon. Klipte baconpakken i to så eg fikk passe lengder, og plasserte to og to under vaffelrøra i jernet. Det er jo vinn vinn, slipper smøre pressa, og det smaker bedre. Skal nevnes at på vaffelen hadde vi svigermors rørte jordbær og piska krem. Fy flate så godt, det er virkelig å anbefale til dere som feirer vaffeldagen! Og både forseintkomming og vrang kaffe ble glemt.

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

2 thoughts on “Vi er rebelske i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top