Det var faktisk storm her også!

Noen som la merke til vind i natt eller? Regner med de fleste fikk det med seg på forhånd, så de fikk sikra alt løst, og holdt seg på trygg grunn. Men så leste eg om leiteaksjoner til fjells da, og tanken slår meg; kanskje lurt å sjekke været før man legger ut på tur? Vi merka stormen godt her, så eg vil tro det var verre jo lenger vest man er. Og det var jo advart både i avisene og på yr.

Foruten om vinden har det vært et flott vær med hint av vår i dag.

Vel vel, nå var det ikke store ødeleggelsene her hos oss, bare et grillstativ over bålplassen som hadde velta, og taket på ene boden som løsna. Grillstativet satte vi opp igjen tre ganger, og taket var bare å stifte på plass, så ingen grunn til å engasjere Gjensidige akkurat. Det har jo vært fint vær i dag da, så det var helt greit å være ute de 10 minuttene dette tok.

Bare kosejobb dette, fort gjort.

Av fornuftige gjøremål denne helga er det nok Doc som kommer best ut, han har bytta olje og filter på bilene, og han har til og med vaska garasjeklærne sine sjøl. Alt eg har bidratt med er øvrig klesvask, rydda litt på kjøkkenet, og vaska badet. Eller jo, eg har starta forberedelsene til bobilsesongen, klikka hjem denne lekre kjolen HER fordi den var på tilbud, og Doc synes også den var fin!

Planen i dag var å lage vafler, men etter å ha spist middag to ganger holdt det med appelsin og banan. Første middag kan vel regnes som lunsj, det var brødskiver med rester av gårsdagens kjøttpudding og ost i ovnen. Andre middag ble gryterett litt ut på ettermiddagen. Og etter å ha dytta nebbet fullt både fredag, lørdag og i dag ser eg ikke helt nødvendigheten i å putte enda mer i gapet nå.

 

 

 

 

TikTok / Insta / Snap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top